Verschillende ruimtes in de Sint-Janslyceum

Verschillende ruimtes in de Sint-Janslyceum

Bij Sint-Janslyceum hebben we recentelijk een inspirerend project afgerond waarbij we verschillende ruimtes hebben voorzien van moderne akoestische panelen. Deze panelen dienden niet alleen om de akoestiek in de ruimtes te verbeteren, maar ook om de esthetiek van de muren te vernieuwen. Hieronder delen we enkele hoogtepunten van dit project.
Verschillende Modellen voor Diverse Ruimtes



Voor dit project hebben we gekozen voor diverse modellen akoestische panelen die in verschillende ruimtes zijn geplaatst, waaronder de vergaderruimte, kolfruimte en lerarenruimte.

  1.     Vergaderruimte: In de vergaderruimte hebben we gekozen voor hexagonale panelen in een combinatie van lichte en donkere kleuren. Deze panelen bieden niet alleen een visuele upgrade, maar verbeteren ook de geluidskwaliteit tijdens vergaderingen, waardoor een rustiger en productiever milieu wordt gecreëerd.
  2.     Kolfruimte: De kolfruimte is voorzien van panelen in een subtiele en rustgevende kleurstelling. Deze panelen zorgen voor een kalme en privé omgeving, essentieel voor de comfort van de gebruikers.
  3.     Lerarenruimte: In de lerarenruimte hebben we oude prikborden vervangen door moderne akoestische panelen. Deze panelen dienen een dubbel doel: ze verbeteren de akoestiek en bieden een stijlvolle en functionele ruimte voor leraren om hun mededelingen en materialen op te hangen.


Esthetiek en Functionaliteit Hand in Hand

De gekozen panelen zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Ze voegen een moderne uitstraling toe aan de ruimtes en bieden een verbeterde akoestiek, wat bijdraagt aan een aangename en efficiënte werk- en leeromgeving. De hexagonale panelen zijn flexibel in het ontwerp, waardoor we unieke patronen en combinaties konden creëren die perfect passen bij de stijl van Sint-Janslyceum.
Succesvolle Transformatie

De implementatie van deze akoestische panelen heeft geleid tot een merkbare verbetering in zowel het geluid als de uitstraling van de ruimtes. De feedback van het personeel en de studenten was uiterst positief, waarbij velen aangaven dat de ruimtes nu veel prettiger en professioneler aanvoelen.
Conclusie



Wij zijn trots op het resultaat bij Sint-Janslyceum en verheugen ons op toekomstige projecten waar we onze expertise in akoestische oplossingen kunnen inzetten. Bent u geïnteresseerd in hoe akoestische panelen ook uw ruimte kunnen transformeren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies en ontdek de mogelijkheden!

Deze projecten laten duidelijk zien hoe akoestische panelen niet alleen de geluidskwaliteit kunnen verbeteren, maar ook een visuele upgrade kunnen bieden aan elke ruimte. Of het nu gaat om een school, kantoor of andere werkplek, wij hebben de oplossing die bij u past.

Terug naar blog