Akoestische Panelen voor Kindcentrum Oosterplas

Akoestische Panelen voor Kindcentrum Oosterplas

Bij Kindcentrum Oosterplas hadden ze behoefte aan een creatieve en functionele oplossing om de muren op te fleuren voor een open dag. De school wilde niet alleen de esthetiek verbeteren, maar ook de akoestiek in de ruimtes optimaliseren. Wij werden ingeschakeld om deze uitdaging aan te gaan.



Oplossing op Maat: Cirkelvormige Akoestische Panelen

Om te voldoen aan de wensen van Kindcentrum Oosterplas, hebben we cirkelvormige akoestische panelen in een prachtige turquoise kleur geleverd. Deze panelen passen perfect binnen de huisstijl van de school en bieden een frisse, moderne uitstraling. De cirkelvormige panelen zijn strategisch geplaatst boven de kapstokken, waar ze niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel bijdragen aan een betere geluidsdemping in de gangen.



Multifunctioneel Gebruik

De panelen zijn niet alleen een visuele en akoestische verbetering, maar dienen ook als een creatieve display voor de kunstwerken en posters van de leerlingen. Dit multifunctionele gebruik maakt de panelen een waardevolle toevoeging aan het interieur van de school. Het was geweldig om te zien hoe de leerlingen enthousiast hun kunstwerken ophingen, wat de ruimte een persoonlijke en levendige touch gaf.

Een Geslaagd Project

Het project bij Kindcentrum Oosterplas is een mooi voorbeeld van hoe esthetiek en functionaliteit hand in hand kunnen gaan. De turquoise cirkelvormige akoestische panelen hebben de ruimte niet alleen mooier gemaakt, maar ook een betere akoestiek en een inspirerende omgeving gecreëerd voor de leerlingen. Wij zijn trots op het resultaat en kijken uit naar toekomstige projecten waarbij we scholen kunnen helpen om hun ruimtes te transformeren.



Heeft uw school of organisatie ook behoefte aan akoestische oplossingen die zowel functioneel als mooi zijn? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

Terug naar blog